Hieronder vind u de formaten die ik aanbied voor grafiet & pastel portretten exclusief verzendkosten. Mocht u meer dan 3 dieren op 1 tekening willen of een gedetailleerde achtergrond, stuur mij dan gerust een berichtje om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe plaatst u een opdracht?


Super bedankt voor de interesse in mijn werk! Mocht u een portret willen bestellen, kijk dan eerst bij de prijzen en de formaten. Uiteraard kunt u ook vragen om vrijblijvend advies over een bepaald formaat. 

Na het uitkiezen van een formaat ontvang ik graag een email met uw wensen en zullen we de referentiefoto's en de startdatum bespreken.

Daarna kan er een plekje op de wachtlijst gereserveerd worden. 
Hiervoor vraag ik een aanbetaling van 50%. Dit bedrag is voor de tijd en het materiaal en kan niet terug gestort worden. (Geen aanbetaling is geen opdracht geplaatst)

Mocht het portret voor een bepaalde datum af moeten zijn, neem dan ruim van tevoren contact op om de bestelling te plaatsen of om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Omdat ik het erg druk heb, zult u altijd rekening moeten houden met een wachttijd. De wachttijd kan oplopen tot +3 maanden. 
Voordat u een opdracht plaatst zult u ook de exacte wachttijd te horen krijgen.
Mocht u echt een "spoed" opdracht tussen de staande opdrachten door willen plaatsen, vraag ik hier een extra toeslag van €40,- voor. 
LET OP! Het hangt af van uw wensen of het mogelijk is om een opdracht tussendoor te plaatsen. 

Ik teken op Canson 1557 (120&180 gram) papier.
Dit papier is van zeer goede kwaliteit en mooi zwaar, in combinatie met de hoge kwaliteit potloden die ik gebruik en een lichte fixeerlaag over het portret heen zorgt ervoor dat uw portret jarenlang prachtig kan schitteren in uw huis.

Prijzen & Informatie

gallery/prijsoverzicht januari 2019

Verzending

 

Portretten kunnen wereldwijd verzonden worden. De verzendkosten binnen Nederland bedragen €10,-. 
Verzendkosten naar het buitenland kunnen variëren, dit hangt af van het land van bestemming.
Ik verstuur de portretten goed verpakt, dit om beschadigingen te voorkomen.

Alle portretten worden verzekerd verstuurd. 

gallery/29571262_1081091475428438_8208562290290209769_n
gallery/unlimited 3

Het tekenproces

 

Zodra de schets af is zal deze als eerste naar u verzonden worden voor goedkeuring. In het verdere tekenproces zal ik u ook regelmatig foto's doorsturen. Dit zodat u kunt zien hoe het wordt en eventueel feedback kan doorgeven.

Wanneer u 100% tevreden bent met het eindresultaat is het portret klaar en kan het resterende bedrag overgemaakt worden. 
Na ontvangst van de betaling zal ik het portret versturen.
Uiteraard behoord ophalen ook tot de mogelijkheid.

gallery/20180122_212709

Ik teken de pastel portretten op Pastelmat papier.
Dit papier is van de hoogste kwaliteit en mooi zwaar, dit papier heeft een korrelige ondergrond waardoor ik geen fixeerlaag hoef te gebruiken, dit in combinatie met de hoge kwaliteit potloden die ik gebruik zorgt ervoor dat uw portret jarenlang prachtig kan schitteren in uw huis.

gallery/clairefontaine+pastelmat®+pastelpapier,+vellen